top of page

Meer maatschappelijke impact maken?

I got your back!

Onze maatschappij is aan constante verandering onderheven. Sociaal-culturele ontwikkelingen en zingeving worden belangrijker. Meer dan ooit hecht men waarde aan het verhaal en de boodschap achter een bedrijf of organisatie. Het is nu tijd om jezelf de vraag te stellen: waar sta ik als bedrijf als het gaat om maatschappelijke impact? Hoe kan ik aandacht besteden aan belangrijke maatschappelijke thema's? Hier kan ik je mee helpen. Ik ontwikkel projecten, concepten en campagnes die prikkelen, vernieuwen, het gesprek starten en bovenal: impact maken!

Untitled design-6.png
Untitled design-2.png
Aanbod anker
Image by Jo Szczepanska

Aanbod

Concept- en projectontwikkeling

Met mijn achtergrond in conceptontwikkeling, trendonderzoek en gedragswetenschappen en mijn passie voor identiteitsvraagstukken ontwikkel ik concepten en projecten die taboes doorbreken en belangrijke maatschappelijke thema's bespreekbaar maken.
Ligt er al een project waar ondersteuning bij nodig is? Ook dat doe ik graag!

Welk vraagstuk pak jij aan vandaag? Laat me je helpen, zodat we samen impact kunnen maken!

Image by Jason Goodman

Aanbod

Workshops & trainingen

Ik geef zowel workshops & trainingen op het gebied van trendonderzoek en conceptontwikkeling als over identiteitsthema's en maatschappelijke veranderingen.
Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe je trends en ontwikkelingen in kunt zetten om meer maatschappelijke impact te maken of hoe je inclusiviteit op de werkvloer kunt realiseren? Dan ben je bij mij aan het goede adres!
Twijfel je of mijn aanbod past bij jouw vraag? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Image by Elliot Sloman

Aanbod

Mij uitnodigen als spreker?

Dat kan ook! Misschien zoek je een spreker voor een evenement of iemand die kort iets wil vertellen tijdens een webinar. Ik doe het allemaal!
Ik geloof erin dat we, door het uitwisselen van informatie en persoonlijke verhalen onwijs veel van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen aanzetten om op onze eigen unieke manier de wereld een stukje mooier te maken. Neem contact met me op en laat je inspireren. 

Hoe ga ik te werk?

Van idee naar concept-5.jpg

Impact maken gebeurt niet zomaar. 
Dat bereik je door het inzetten van creativiteit, analytisch inzicht, inlevingsvermogen en samenwerking. 
Dit zijn allemaal aspecten die kenmerkend zijn voor mijn werkwijze.

We beginnen met het verkennen van jouw vraagstuk. Wat zijn je doelen, wat wil je bereiken? Wat is het vraagstuk dat je wil aanpakken en op welke manier wil jij impact maken?

Vervolgens doe ik voor jou onderzoek naar de maatschappelijke trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op jouw bedrijf, vakgebied en vraagstuk. Ik neem je mee in een trendpresentatie die er voor zorgt dat het concept, de campagne of het project toekomstgericht is en aansluit bij de tijdsgeest. 

 

Dan is het tijd voor de creatieve fase. Ik betrek je bij het brainstormen en door middel van verschillende creatieve technieken komen we samen tot de basis van het idee. Vervolgens werk ik het tot in de puntjes voor je uit, klaar voor implementatie. Zodat jij dezelfde dag nog kan beginnen met impact maken!

Aan de slag met een maatschappelijk identiteitsvraagstuk?

Misschien is het changemakers traject wat voor jou! In dit traject gaan we 10 weken lang aan de slag met jouw idee, droom of vraagstuk met als hoofddoel maatschappelijke impact maken. 
 

"Geweldig dat onze kernwaarden terugkomen in dit concept!"

Rianne Tax - Directeur OBS IXIEJE

Nieuwsgierig geworden?

Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dus twijfel niet langer en laten we praten! Kennismakingsgesprekken en intakegesprekken zijn altijd gratis. 

Over mij

Mijn naam is Rona en ik ben social designer, trainer en jongerenwerker gespecialiseerd in maatschappelijke 
identiteitsvraagstukken. Ik hou me bezig met thema's zoals genderdiversiteit, seksualiteit, mentale gezondheid en andere taboe-onderwerpen. Ik ontwikkel concepten, projecten en methodes die verrassen, het gesprek starten en impact maken. Dit doe ik om zo, op mijn eigen, creatieve manier, de wereld een stukje mooier te maken. Daarnaast heb ik veel ervaring met de doelgroep kinderen en jongeren en geef ik trainingen en workshops in o.a. het onderwijs.

Untitled design-7.png
bottom of page