top of page

Creative paradise

GRENSVERLEGGERS

GRENSVERLEGGERS is een MDT-programma waarin jongeren in 10 weken tijd met een zelf-bedacht initiatief impact maken op de wereld om hen heen.
Naast mijn rol als coach en ambassadeur bij dit programma heb ik een creative-paradise ontwikkeld; een workshop creatief denken en brainstormen.

Creativiteit voor impact


Hoe zorgen we ervoor dat de jongeren die meedoen aan GRENSVERLEGGERS op creatieve, innovatieve ideeën komen voor hun initiatief? Het inzetten van creatief denken als tool voor het maken van impact, zorgt ervoor dat deelnemers verder komen dan het opnemen van een podcast of het organiseren van een evenement. Hoe unieker het idee, hoe groter de kans dat het impact maakt. Want creativiteit verrast, en verraste mensen blijven beter plakken.

Introductie in creatief denken en brainstormen

De creative paradise is onderdeel van het standaard 10-weekse programma van GRENSVERLEGGERS. Tijdens de creative paradise maken de deelnemers kennis met de basisprincipes van creatief denken, wordt hun creatieve brein geactiveerd en gestimuleerd en leren ze verschillende creatieve technieken in te zetten om tot ideeën voor een initiatief te komen.

bottom of page