top of page
IMG_2111.JPG

Aanbod

Als je met mij werkt, gaan we geen nulmetingen doen of onderzoeksrapporten opstellen die vervolgens ergens op de bovenste plank eindigen.

Wat we wel gaan doen? Creativiteit inzetten om maatschappelijke impact te kunnen maken! 
Ik geloof in de kracht van creativiteit en het toepassen van creatieve methodieken om complexe maatschappelijke vraagstukken aan te pakken.

 

Wat het ook is, van het ontwikkelen van projecten en concepten tot gastlessen en workshops over identiteitsthema’s, voor alles zoek ik een innovatieve manier. Dat is ook veel leuker dan zo’n lang verslag toch?

Untitled design-4.png

Innovatie is de sleutel tot verandering

Kies jij voor kleur, vernieuwing, innovatie en diversiteit, of blijf je werken zoals je dat altijd deed? Laat mij je helpen, dan gaan we samen maatschappelijke impact maken!  

"Echte winst maak je door te investeren in een betere toekomst voor ons allemaal."

Image by Jason Goodman

Aanbod

Voor het onderwijs

Meer aandacht voor sociaal-maatschappelijke thema’s in het onderwijs? I’m in! Ik ontwikkel zowel nieuwe onderwijsconcepten als trainingen en workshops en faciliteer deze ook. Door mijn ervaring als jongerencoach, trainer en peer educator, voel ik me helemaal thuis in het onderwijs.

Image by Daria Nepriakhina

Aanbod

Voor bedrijven met een maatschappelijke missie

Kies jij voor meer kleur innovatie en vernieuwing, of blijf je werken zoals je altijd deed? Laat mij je helpen! Ik ondersteun bedrijven en organisaties met een maatschappelijke missie met de aanpak van actuele identiteitsvraagstukken.

Image by J. Kelly Brito

Aanbod

Voor individuen

Ben jij bezig met een maatschappelijk project, wil je een maatschappelijk vraagstuk aanpakken of heb je een idee voor een concept of een campagne maar kom je niet verder? Ik help je met het ontwikkelen van je idee, zodat jij je uiteindelijk helemaal kan richten op het creëren van maatschappelijke impact!

Aanbod 1
Neem contact met me op!.png

Hey changemaker! Zullen we samen impact maken?

De maatschappelijke vraagstukken in deze tijd zijn talrijk, complex en cross-sectoraal. Daarom vragen ze meer dan ooit om een creatieve aanpak. 

Met mijn achtergrond in conceptontwikkeling en trendonderzoek en gedragswetenschappen weet ik precies hoe ik te werk moet gaan om deze vraagstukken aan te pakken. Met een goede dosis creativiteit, mensenkennis en nieuwsgierigheid ga ik elke uitdaging aan. 

Dus wacht niet langer en neem contact met me op, zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. 

In het kader van transparantie ben ik bewust heel open over mijn uurtarief. Ik vind het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent als je met mij gaat werken!

Ik hanteer een tarief van €60,- per uur voor campagne-, concept-, en projectontwikkeling.
De workshops en trainingen voor maatschappelijke-, non-profit en culturele organisaties, scholen en andere werkzaamheden binnen het onderwijs worden voor andere (vaste) prijzen aangeboden en verschillen per sector en vraag. Aarzel niet om contact op te nemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ik denk graag met je mee!

Untitled design (8).png

Hoe ga ik te werk?

Van idee naar concept-5.jpg

Impact maken gebeurt niet zomaar. 
Dat bereik je door het inzetten van creativiteit, analytisch inzicht, inlevingsvermogen en samenwerking. 
Dit zijn allemaal aspecten die kenmerkend zijn voor mijn werkwijze.

We beginnen met het verkennen van jouw vraagstuk. Wat zijn je doelen, wat wil je bereiken? Wat is het vraagstuk dat je wil aanpakken en op welke manier wil jij impact maken?

Vervolgens doe ik voor jou onderzoek naar de maatschappelijke trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op jouw bedrijf, vakgebied en vraagstuk. Ik neem je mee in een trendpresentatie die er voor zorgt dat het concept, de campagne of het project toekomstgericht is en aansluit bij de tijdsgeest. 

 

Dan is het tijd voor de creatieve fase. Ik betrek je bij het brainstormen en door middel van verschillende creatieve technieken komen we samen tot de basis van het idee. Vervolgens werk ik het tot in de puntjes voor je uit, klaar voor implementatie. Zodat jij dezelfde dag nog kan beginnen met impact maken!

Meer weten?
Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

bottom of page